
Сила Кодзі Дієтичний комплекс для Травлення і Здоров'я кишечника Seedcoms 90 капсул на 90 днів
- Немає в наявності
970 ₴
Комплекс «Сила Коджі» для здоров'я Шлунково-Кишкового тракту і покращення травлення
Комплекс Сила Кодзі - розроблений на основі дев'яти ферментованих злакових рослин, біфідобактерій, комбінації олігосахаридів і восьми суперфудов.
Кодзі – Традиційна японська ферментированна їжа
Японці культивували і використовували Кодзі з давніх часів. Він вважається національним надбанням
Кодзі тисячі років використовуються в китайській, корейській і японській культурі для отримання різних ферментованих продуктів, таких як соєвий соус, рисовий оцет, місо, доучи
У складі:
- Білий Кодзі
- Чорний Кодзі
- Жовтий Кодзі
- Червоний Кодзі
- Імбирний Кодзі
Кодзі для цього комплексу був отриманий шляхом ферментації дев'яти видів ретельно відібраних злакових:
- Білий рис
- Ячмінь
- Коричневий рис
- Червоний рис
- Каштан
- Японське просо
- Такакиби
- Чорний рис
Також у складі комплексу 8 видів супер-фудів:
- Моринга
- Мака
- Амарант
- Кіноа
- Ягоди Годжі
- Баобаб
- Насіння чіа
- 麻の実
Кодзі містить більше 30 типів ферментів, таких як:
- Амілаза - травний фермент, що забезпечує перетравлювання вуглеводів їжі
- Протеаза – фермент шлунково-кишкового тракту, необхідний для засвоєння білків. Протеази також сприяють відновленню необхідної для нормального травлення кишкової мікрофлори
- Риверзе, Пектинер та інші
У японців з Кодзі давній тісний зв'язок
Це невід'ємний інгредієнт їх повсякденного раціону харчування.
Кодзі кожен день на столі кожного японця без винятку
Японці - це нація трудоголіків. Внаслідок завантаженості та інтенсивного життя, багато хто харчується нерегулярно, у їх раціоні все частіше присутній фаст-фуд, а ферментованих продуктів стає все менше.
У зв'язку з цим, люди намагаються отримувати корисні властивості традиційних японських страв з добавками у складі препаратів.
Кодзі це Ферменти і Баланс здоров'я
Нашому організму необхідно отримання ферментів з їжею
Ферменти, що містяться в Кодзі, розкладають крохмаль і інші вуглеводи на глюкозу
Коджі містить багато речовин, які допомагають організму ефективно засвоювати поживні речовини і елементи
Наприклад:
- Амілаза, травний фермент для перетравлення вуглеводів
- Протеаза - розкладає крохмаль на амінокислоти
Ці властивості Коджі допомагають ефективному травленню і засвоєнню поживних речовин.
У сучасному світі зростає культура споживання фаст фуду, що негативно позначається на нашому організмі.
Прийом препаратів з Коджі підтримає ваше здоров'я
Якщо вас турбують такі симптоми, радимо спробувати приймати комплекс «Сила Кодзі»:
- Я відчуваю, що моє здоров'я погіршилося
- Я постійно відчуваю себе сонною і загальмованою
- У мене немає такої життєвої енергії, як раніше
- Я не висипаюся
9 видів злакових ретельно відібраних і ферментованих:
Білий рис, Ячмінь, Коричневий рис, Червоний рис, Каштан,Просо, Такакиби, Чорний рис, Эхинохлоя
З цих 9 видів злакових отримали 5 видів Коджі:
Білий Кодзі
- Утворює ферментовану лимонну кислоту.
- Він використовується для приготування саке з м'яким фруктовим смаком
Жовтий Кодзі
- Має сильну кислотостійкість і використовується для створення глибокого аромату.
- Вважається, що він виробляє найбільшу кількість лимонної кислоти серед Кодзі, а також має здатність запобігати зростанню різних шкідливих мікробів.
Чорний Кодзі
- Містить багато ферментів і використовується для приготування місо, соєвого соусу, саке з багатим смаком та ароматом
Monascus purpureus - Червоний дріжджовий рис
- Виводить з організму шкідливий холестерин.
- Monascus - це Коджі, отриманий шляхом розмноження на пропарених зернах рису.
- Червоний дріжджовий рис вже давно використовується в якості сировини для ферментованих харчових продуктів, таких як алкоголь.
- Червоний дріжджовий рис містить широкий спектр поживних компонентів, а також багатий біологічно активними речовинами.
- У його складі Амінокислоти, GABA, Коензим Q10, Травні ферменти, Монаколин К
Користь Червоного дріжджового рису для організму:
- Знижує рівень шкідливого холестерину
- Покращує травлення
- Пригнічує ріст рівня цукру після їжі
- Підтримує і нормалізує жіночий цикл
Ферментований Кодзі Імбир
- Традиційно вживається японцями для покращення фізичного стану і при поганому самопочутті.
Унікальний баланс поживних речовин у 9-ти видах ретельно відібраних злакових:
Білий Рис
- Багатий білком, жирами і поживними речовинами, такими як вітамін B1 і вітамін E
Червоний Рис
- Містить танін, тип поліфенолу. Кажуть, що це перший рис, завезений в Японію. З давніх часів він цінується як подарунок країни Яматай.
Просо
- Однорічна рослина сімейства Киине, яка тривалий час вважалася одним з п'яти основних злаків поряд з рисом, пшеницею і каштановими бобами.
- У її складі величезна кількість мінералів.
- Просо незамінне під час дієти.
Ячмінь
- Однорічна трав'яниста рослина родини злакових.
- Він багатий нерозчинними харчовими волокнами - містить харчових волокон приблизно в 19 разів більше, а кальцію приблизно в 3 рази більше, ніж у білому рисі.
Такакібі
- Це вид проса, відноситься до роду Vulpix сімейства злакових і характеризується еластичною текстурою і насиченим смаком.
- Багатий поліфенолами, харчовими волокнами, ніацином, калієм і т. д.
Коричневий Рис
- Багатий вітамінами, мінералами, харчовими волокнами, вітамінами групи В, кальцієм і мінералами, в набагато більшій кількості, ніж білий рис
Чорний рис - Курорай
- Це, прабатько рису (різновид стародавнього рису)
- Він містить багато поживних речовин, таких як залізо, цинк, кальцій і магній, яких сучасним людям, як правило, не вистачає.
Эхинохлоя
- Різновид злакових, найстаріше просо в Японії.
- В ньому харчових волокон приблизно в 8 разів більше в порівнянні з білим рисом, магнію приблизно в 5 разів більше, заліза приблизно в 2 рази більше, приблизно в 3 рази більше калію.
Каштанові боби
- Зерна сімейства злаків.
- Це різновид проса, рослина багата харчовими волокнами, цинком, магнієм і т. д.
У складі комплексу Біфідобактерії і Олігосахариди
Біфідобактерії
- Біфідобактерії живуть у кишечнику людини і позитивно впливають на здоров'я.
- Вони виробляють такі органічні речовини, як молочна і оцтова кислоти в товстому кишечнику, які створюють баланс кишкових бактерій і пригнічують розмноження шкідливих бактерій в кишечнику.
Олігосахариди
- Потрапляючи всередину організму вони не перетравлюються і стають їжею для хороших бактерій що живуть в кишечнику.
Біфідобактерії і Олігосахариди створюють в кишечнику сприятливе середовище для зростання корисних бактерій і пригнічують розмноження шкідливих
У цьому комплексі зібрані найкращі вісім суперфудов нашої планети:
Моринга
- Моринга, також відома як диво-дерево, містить збалансовану кількість вітамінів, мінералів і амінокислот
Мака
- Допомагає подовжити молодість і чинить позитивний вплив на сексуальне здоров'я чоловіків і жінок
- Мака містить велику кількість вітамінів і мікроелементів, серед яких: кальцій, фосфор, мідь, калій, залізо, цинк і комплекс амінокислот
Амарант
- Це стародавнє зерно містить найкращий у порівнянні з іншими злаковими баланс поживних речовин.
- Амарант багатий клітковиною, білком, лізином, харчовими волокнами, а також такими мінералами, як кальцій та залізо.
Кіноа
- Містить усі дев'ять незамінних амінокислот, залізо та магній, вітамін Е, калій.
Ягоди Годжі
- В їх складі понад 100 видів вітамінів, мінералів та білків
Баобаб
- Багатий на харчові волокна
- Допомагає підтримувати красу та здоров'я
Насіння Чіа
- Багате незамінними жирними кислотами, які не виробляються організмом
- Містить безліч поживних речовин, таких як харчові волокна, кальцій, залізо, магній, білок, калій та ін.
대마의 열매
- Багаті Омега-3 та Омега-6
- Містять багато необхідних людині мінералів, таких як цинк, магній, залізо та кальцій.
Застосування:
1 капсула на день, запиваючи водою.
Склад:
Зерно Jiuqu (білий рис, ячмінь, коричневий рис, червоний рис, просо, хіе, просо, такакібі, чорний рис) (вітчизняне виробництво), олігосахарид буряків (рафінозу), імбир коджі, рис червоний коджі (рис, рисові зародки, червоний коджі) грибок), Super Food Mix (моринга, маку, амарант, кінуа, куко, насіння чиа, баобаб, жиуцю), біфізус (бактерицидний) / кристалічна целюлоза, ГПМЦ, стеарат кальцію, діоксид кремнію
Комплекс вироблений суворо у відповідність до стандартів GMP
Вся продукція SeedComs виробляється на сертифікованому GMP заводі з ретельним управлінням якістю та безпекою.
Вся сировина, яка використовується у препаратах Seedcoms, виробляється в Японії.
Ретельно відібрана сировина змішується на японському заводі відповідно до вимог GMP і упаковується в капсули.
SeedComs ретельно контролює якість готової продукції та візуально перевіряє кожну капсулу. В упаковку потрапляють лише ті, що пройшли контроль.
Для виробництва своїх комплексів компанія SeedComs не використовує сировину сторонніх постачальників
Всі інгредієнти розроблені у власних лабораторіях та випущені на своїх лініях
Тому продукція компанії SeedComs максимально доступна за ціною
Основні | |
---|---|
Виробник | Seedcoms |
Країна виробник | Японія |
Форма випуску | Капсули |
Кількість в упаковці | 90 шт. |
- Ціна: 970 ₴