
California Gold Nutrition, Gold C, вітамін C, 1000 мг, 60 вегетаріанських капсул
- Немає в наявності
240 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 850 грн
Gold C™ от California Gold Nutrition,1000 мг
Опис
- Gold C™ от California Gold Nutrition,1000 мг
- Містить вітамін З фармацевтичної чистоти (відповідно до Ф США)
- Підходить для веганів і вегетаріанців
- Продукт не містить глютену, ГМО та сої
- Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і незалежні перевірки
- Гарантія 100% Gold Guarantee
Вітамін C Gold C™ от California Gold Nutrition — це L-аскорбінова кислота фармацевтичної чистоти (згідно з Ф США), яка проходить потрійну перевірку якості для підтвердження відповідності суворим стандартам.
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула | ||
Порцій в упаковці: 60 порцій | ||
Кількість на 1 порції | % від добової норми | |
Вітамін С (у формі аскорбінової кислоти) | 1000 мг | 1111% |
Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 вегетаріанській капсулі 1 раз на день (або частіше) незалежно від їди. Бажано приймати відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
Вітамін С (у формі аскорбінової кислоти)
Запах, колір, консистенція і смак можуть відрізнятися. Зміна кольору є нормальним і неминучим явищем.
Інші інгредієнти
Гідроксипропілметилцелюлоза (вегетаріанська капсула) і стеарат магнію.
Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою та глютен. Виготовляється на підприємстві, що має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP), де також можуть оброблятися інші продукти, які містять ці алергени або інгредієнти.
Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком приймання харчових добавок необхідно проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.
Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (от 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під впливом прямих сонячних променів, високої температури та вологості, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.
Багато інформації про новинки, відео огляду, акції та розіграші подарунків у нашому інстаграмі:
https://www.instagram.com/yoshinohealth_japan/
Переходьте та підписуйтеся!
Увага:
Всі вироби та товари ми пропонуємо за вкрай розумними цінами, через що не можемо дозволити відправленню замовлення без передоплати.
Наша рентабельність не покриє оплати зворотної доставки не забраного з Нової Пошти товару. Будь ласка віднесіться з розумінням до того, що будь-яке замовлення ми відправляємо по передоплаті 100-150 грн
10 корисних властивостей вітаміну С
Вітамін С або аскорбінова кислота є одним із найбільш вивчених за останні 50 років вітамінів. Пошук у науковій літературі показує, що з 1968 року за вітаміном C було проведено понад 53 000 досліджень. За даними цих досліджень, вітамін С сприяє розвитку міцного імунітету, корисний для серцево-судинної системи, мозку та шкіри, а також має безліч інших сприятливих для здоров'я властивостей.
Багато вчених вважають, що колись людський організм умів виробляти вітамін С, але згодом втратив цю здатність. По суті, виробляти вітамін C вміють тварини майже всіх видів (зокрема більшість ссавців), за винятком людей, мавп і морських свинок. Найвища концентрація вітаміну С — у головному мозку та надниркових борках — у 15-50 разів вища, ніж у крові. Це стає зрозумілим, якщо врахувати, що вітамін C був вперше виявлений Альбертом Сент-Дьєрдьї 1928 року, коли він проводив дослідження на надниркових ножах. Вітамін C має антиоксидантними властивостями, а також є ферментним кофактором, який бере участь у не менш ніж восьми важливих біохімічних реакціях.
Згідно з дослідженням 2009 року, опублікованим в American Journal of Clinical Nutrition, аналіз крові показав, що понад 7% людей віком від шести років мають дефіцит вітаміну С. Понад половину спостигних вживали в їжу мало продуктів, багатих на вітамін С. За останні п'ять років я поставив трьом пацієнтам діагноз «цинга». Цинга — це хвороба, якою традиційно хворіли британськіволоки, які мали обмежений доступ до свіжих фруктів.
Моя першою пацієнткою з цингою була 40-річна жінка, яка курила (у курців рівень вітаміну C нижчий) і погано харчувалася. Її турбувала кровоточивість ясен і схильність до появи синців на шкірі. Після того як стоматолог підтвердили брак у неї хвороби ясен, я призначив їй аналіз крові, який надихнув дефіцит вітаміну С, що веде до розвитку цинги. Після того як вона додала до раціону вітамін С і вживала його кілька тижнів, кровоточивість ясен і синці стали проходити. У двох інших пацієнтів основноюдок також були сильні синці.
Фактори ризику у разі дефіциту вітаміну С
- Погане харчування
- Низьке споживання фруктів і овочів
- Тютюнова кислота (кожна сигарета окислює приблизно 60 мг вітаміну с)
Симптоми дефіциту вітаміну C
- Синяки
- Втома
- Депресія
- Кровоточивість ясен
- Болі в суглобах
- Болі в кістках
- М'язові болі
- набряки
Харчові джерела вітаміну С
- Перець
- Броколі
- Капуста
- Папая
- Апельсини
- Брюссельська капуста
- Мускусна диня
- Киви
- Полуниця
Корисні властивості вітаміну С
Анемія
Анемія через дефіцит железа є поширеним явищем. Вона може виникнути в жінок, які мають рясну втрату крові під час менструації або в людей, які страждають на геморою, поліпами товстої кишки або рак товстої кишки. Встановивши причину, лікар може рекомендувати харчові добавки з залізом. Приймання заліза треба поєднувати з прийманням вітаміну C, оскільки це допоможе поліпшити всмоктування заліза та сприятиме зменшенню викликаного залізом побічного ефекту — закрепу.
Рак
У 1970-х дворазовий лауреат Нобелівської премії Лайнус Полінг Клійс Кліматалев, що високі дози вітаміну C можуть сприяти профілактиці та лікуванню раку. Полеміка щодо його заяв не вщухає досі. У лабораторних умовах було доведено, що вітамін C вбиває ракові клітини. Однак у разі перорального приймання його протиоракові властивості виявилися не такими сильними. Кілька досліджень показали, що у разі внутрішньовенного введення рівень вітаміну C у крові може бути вищим, ніж під час приймання всередину, і загалом такі інфузії добре переносяться онкобольними. Проте мало хто з лікарів вводить вітамін C внутрішньовенно, зазвичай таку послугу пропонують тільки лікарі інтегративної медицини.
За результатами проведеного у 2018 році дослідження за участю понад 24 000 осіб, ймовірність захворювання на рак стравоходу у висихаючих із вищим рівнем вітаміну C у крові була нижчою на 42%. Такі люди також опинилися менш схильними до виникнення передракового стану під назвою «харчова вода Барретта».
Катаракта
Катаракта — це помутніння кришталика, що виникає в міру старіння. Гарна новина: катаракту можна запобігти. Проведене 2013 року дослідження показало, що дієта з високим вмістом фруктів, овочів і вітаміну С може допомогти запобігти розвитку катаракти.