Кошик
272 відгуків
promo_banner
Дон Кіхот та Попелюшка
+380 (95) 658-20-05
Кошик
  • California Gold Nutrition, Gold C, вітамін C, 1000 мг, 60 вегетаріанських капсул

    • Немає в наявності

    240 ₴

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 850 грн

    +380 (95) 658-20-05
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    California Gold Nutrition, Gold C, вітамін C, 1000 мг, 60 вегетаріанських капсул
    Немає в наявностіCalifornia Gold Nutrition, Gold C, вітамін C, 1000 мг, 60 вегетаріанських капсул
    240 ₴
    +380 (95) 658-20-05
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Gold C™ от California Gold Nutrition,1000 мг

     

     

    Опис

    • Gold C™ от California Gold Nutrition,1000 мг
    • Містить вітамін З фармацевтичної чистоти (відповідно до Ф США)
    • Підходить для веганів і вегетаріанців
    • Продукт не містить глютену, ГМО та сої
    • Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і незалежні перевірки
    • Гарантія 100% Gold Guarantee

     

    Вітамін C Gold C™ от California Gold Nutrition — це L-аскорбінова кислота фармацевтичної чистоти (згідно з Ф США), яка проходить потрійну перевірку якості для підтвердження відповідності суворим стандартам.

     

    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Порцій в упаковці: 60 порцій
      Кількість на 1 порції % від добової норми
    Вітамін С (у формі аскорбінової кислоти) 1000 мг 1111%

     

    Рекомендації щодо застосування

    Приймати по 1 вегетаріанській капсулі 1 раз на день (або частіше) незалежно від їди. Бажано приймати відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника.

    Інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Вітамін С (у формі аскорбінової кислоти)

    Запах, колір, консистенція і смак можуть відрізнятися. Зміна кольору є нормальним і неминучим явищем.

    Інші інгредієнти
    Гідроксипропілметилцелюлоза (вегетаріанська капсула) і стеарат магнію.

    Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою та глютен. Виготовляється на підприємстві, що має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP), де також можуть оброблятися інші продукти, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком приймання харчових добавок необхідно проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

    Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (от 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під впливом прямих сонячних променів, високої температури та вологості, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.

     

    Багато інформації про новинки, відео огляду, акції та розіграші подарунків у нашому інстаграмі:

    https://www.instagram.com/yoshinohealth_japan/

    Переходьте та підписуйтеся!

     

    Увага:

    Всі вироби та товари ми пропонуємо за вкрай розумними цінами, через що не можемо дозволити відправленню замовлення без передоплати.

    Наша рентабельність не покриє оплати зворотної доставки не забраного з Нової Пошти товару. Будь ласка віднесіться з розумінням до того, що будь-яке замовлення ми відправляємо по передоплаті 100-150 грн

     

    10 корисних властивостей вітаміну С

     

     

    Вітамін С або аскорбінова кислота є одним із найбільш вивчених за останні 50 років вітамінів. Пошук у науковій літературі показує, що з 1968 року за вітаміном C було проведено понад 53 000 досліджень. За даними цих досліджень, вітамін С сприяє розвитку міцного імунітету, корисний для серцево-судинної системи, мозку та шкіри, а також має безліч інших сприятливих для здоров'я властивостей.

    Багато вчених вважають, що колись людський організм умів виробляти вітамін С, але згодом втратив цю здатність. По суті, виробляти вітамін C вміють тварини майже всіх видів (зокрема більшість ссавців), за винятком людей, мавп і морських свинок. Найвища концентрація вітаміну С — у головному мозку та надниркових борках — у 15-50 разів вища, ніж у крові. Це стає зрозумілим, якщо врахувати, що вітамін C був вперше виявлений Альбертом Сент-Дьєрдьї 1928 року, коли він проводив дослідження на надниркових ножах. Вітамін C має антиоксидантними властивостями, а також є ферментним кофактором, який бере участь у не менш ніж восьми важливих біохімічних реакціях.

    Згідно з дослідженням 2009 року, опублікованим в American Journal of Clinical Nutrition, аналіз крові показав, що понад 7% людей віком від шести років мають дефіцит вітаміну С. Понад половину спостигних вживали в їжу мало продуктів, багатих на вітамін С. За останні п'ять років я поставив трьом пацієнтам діагноз «цинга». Цинга — це хвороба, якою традиційно хворіли британськіволоки, які мали обмежений доступ до свіжих фруктів.  

    Моя першою пацієнткою з цингою була 40-річна жінка, яка курила (у курців рівень вітаміну C нижчий) і погано харчувалася. Її турбувала кровоточивість ясен і схильність до появи синців на шкірі. Після того як стоматолог підтвердили брак у неї хвороби ясен, я призначив їй аналіз крові, який надихнув дефіцит вітаміну С, що веде до розвитку цинги. Після того як вона додала до раціону вітамін С і вживала його кілька тижнів, кровоточивість ясен і синці стали проходити. У двох інших пацієнтів основноюдок також були сильні синці.

    Фактори ризику у разі дефіциту вітаміну С

    • Погане харчування
    • Низьке споживання фруктів і овочів
    • Тютюнова кислота (кожна сигарета окислює приблизно 60 мг вітаміну с)

    Симптоми дефіциту вітаміну C

    • Синяки
    • Втома
    • Депресія
    • Кровоточивість ясен
    • Болі в суглобах
    • Болі в кістках
    • М'язові болі
    • набряки

    Харчові джерела вітаміну С

    • Перець
    • Броколі
    • Капуста
    • Папая
    • Апельсини
    • Брюссельська капуста
    • Мускусна диня
    • Киви
    • Полуниця

    Корисні властивості вітаміну С

    Анемія

    Анемія через дефіцит железа є поширеним явищем. Вона може виникнути в жінок, які мають рясну втрату крові під час менструації або в людей, які страждають на геморою, поліпами товстої кишки або рак товстої кишки. Встановивши причину, лікар може рекомендувати харчові добавки з залізом. Приймання заліза треба поєднувати з прийманням вітаміну C, оскільки це допоможе поліпшити всмоктування заліза та сприятиме зменшенню викликаного залізом побічного ефекту — закрепу.

    Рак

    У 1970-х дворазовий лауреат Нобелівської премії Лайнус Полінг Клійс Кліматалев, що високі дози вітаміну C можуть сприяти профілактиці та лікуванню раку. Полеміка щодо його заяв не вщухає досі. У лабораторних умовах було доведено, що вітамін C вбиває ракові клітини. Однак у разі перорального приймання його протиоракові властивості виявилися не такими сильними. Кілька досліджень показали, що у разі внутрішньовенного введення рівень вітаміну C у крові може бути вищим, ніж під час приймання всередину, і загалом такі інфузії добре переносяться онкобольними. Проте мало хто з лікарів вводить вітамін C внутрішньовенно, зазвичай таку послугу пропонують тільки лікарі інтегративної медицини.

    За результатами проведеного у 2018 році дослідження за участю понад 24 000 осіб, ймовірність захворювання на рак стравоходу у висихаючих із вищим рівнем вітаміну C у крові була нижчою на 42%. Такі люди також опинилися менш схильними до виникнення передракового стану під назвою «харчова вода Барретта».

    Катаракта

    Катаракта  — це помутніння кришталика, що виникає в міру старіння. Гарна новина: катаракту можна запобігти. Проведене 2013 року дослідження показало, що дієта з високим вмістом фруктів, овочів і вітаміну С може допомогти запобігти розвитку катаракти.

    Колаген і здорова шкіра

    Вітамін C відіграє важливу роль у формуванні колагену, основного компонента артерій і шкірних покривів. Колаген також важливий для здоров'я зубів. Дослідження показують, що дієта з високим вмістом харчових продуктів, що містять вітамін С, сприятливо діє на шкіру, зуби та кістки. Раціон, багатий на вітамін С, — це гарний спосіб оптимізувати цей важливий антиоксидант. Вживання вітаміну С також дуже корисне для шкіри — дослідження від 2018 р., учасники якого приймали вітамін C всередину разом із білком колагену, показали неабияке поліпшення здоров'я шкіри вже за 12 тижнів.  

    Крім того, за даними досліджень, нанесення вітаміну C прямо на шкіру обличчя й інші частини тіла допомагає захистити шкіру від шкідливого впливу сонця.

    Корисно для серця

    З віком ризик розвитку серцево-судинних захворювань, які можуть виникати внаслідок закупорювання артерій і також проявлятися у формі аритмії (що часом призводить до потреби встановлення кардіостимулятора), збільшується. Вибір, який ми робимо щодня, впливає на нашу версію себе в майбутньому. Гарне харчування дуже важливе: дослідження показують, що дієта з великою кількістю продуктів, багатих на вітаміном С, корисна для серця. Не менш корисний для серця й відмова від паління: рівень вітаміну C у крові в курців у 4,3 раза вищий, ніж у курців. Можливо, це пояснює, чому куріння підвищує ризик розвитку ДБС і прискорює старіння.

    Закупорювання артерій — так званий атеросклероз — це стан організму, що зачіпає кровопостачання.  Дослідження 2007 року, опубліковане в журналі Journal of Nutritional Biochemistry, показало, що багаті на вітамін С плоди шипшини допомагають запобігти атеросклерозу — ранній індикатор розвитку хвороб серця. Фібриляція передсердь — захворювання серця, яке діагностується в разі порушення ритму серцевих скорочень. Ризик розвитку цього захворювання зростає в міру старіння. Захворювання також може виникнути після операції на серці. Дослідження 2018 року, опубліковане в Clinical Cardiology, показало, що ризик розвитку фібриляції передсердь після операції на серці був нижчим у пацієнтів, яким давали вітамін C, як порівняти з пацієнтами, які не отримали вітамін С.

    Пам'ять

    Вітамін С також може бути корисний для збереження гарної пам'яті, — питання, яке хвилює багатьох. Лікар Дейл Бредесен з Європейського університету Лос-Анджелеса (UCLA) у своїй книзі Кінець хвороби Альцгеймера склав всеосяжний протокол. Вітамін С входить до рекомендованих ним домішок як частина природного підходу до лікування хвороби Альцгеймера.

    Проведене на тваринах 2018 року дослідження з перевіркою пам'яті показало, що в щурів, які опанували тютюновий дим, була погана пам'ять. Однак, коли перед впливом тютюнового диму щури отримали вітамін C, їхня пам'ять поліпшилася. Крім того, дослідження 2015 р. виявили, що в позбавлених сну щурів, яким давали вітамін С, менмонічне відтворення було кращим, порівнюючи з щурами, які вітамін С не отримували. Вважається, що вітамін С допомагає запобігти оксидативному пошкодженню гіпокампу, частини мозку, яка бере участь у процесах, пов'язаних із пам'яттю.

    Захворювання пародонту

    Захворювання ясен і зубів є провідним чинником ризику розвитку захворювань серцево-судинної системи. Чим сильніше розвинене захворювання ясен, тим вищий ризик виникнення інфаркту. За даними дослідження 2018 р., вітамін C відіграє корисний для ясен, а дослідження 2015 р. показало, що вітамін C також відіграє важливу роль у збереженні здорових ясен у літніх людей.

    ГРВІ

    Вітамін С (аскорбінова кислота) рекомендується для профілактики простудних захворювань на один десяток років. До цього дня ліки від ГРВІ не існує, але дослідження 2014 р. показало, що вітамін С може знижувати ризик розвитку ГРВІ та скорочувати тривалість простудного захворювання, порівнюючи з плацебо (таблетками цукру). За даними інших досліджень, фізичний стрес підвищує шанси запобігти розвитку ГРВІ за допомогою вітаміну С. Проте ця тема недостатньо вивчена, необхідні додаткові дослідження. Рекомендоване дозування: 500-2000 мг на день.

    Сепсис (зараження крові)

    Зараження крові або сепсис може призвести до важкої хвороби, а іноді й смерті. Інфекція може виникнути в будь-якому місці організму, але часто зараження крові починається з інфекції легенів (пневмонії), шкіри або сечі (сечовивідних шляхів). Дослідження 2018 року показало, що внутрішньовенне введення вітаміну С з вітаміном B1 і стероїдами може допомогти запобігти пошкодженню органів у разі сепсису. Опубліковане в журналі Critical Care 2018 року дослідження показало, що вітамін С може сприяти зменшенню запалення в пацієнтів із зараженням крові. Проводяться додаткові дослідження, такий вид терапії проходить перевірки, перш ніж буде прийнятий на озброєння лікарями.

    Епілепсія

    Проведене 2018 року дослідження показало, люди, які страждають на епілепсію, частіше відчували брак поживних речовин, включно з дефіцитом вітаміну С. Таке можливо через вживання ліків, які використовуються для лікування епілепсії.

    Побічні ефекти

    Відомо про кілька випадків, коли додавання до раціону вітаміну C збільшує ризик виникнення каменів у нирках. Однак ці випадки рідкісні. Тим, хто вже має камені в нирках, треба уникати приймання вітаміну C у дозуванні вище 1000 мг через можливий ризик збільшення вироблення оксалату та формування оксалату кальцію в нирках. Крім того, обережність треба проявляти за наявності підвищеного рівня заліза в крові або гемохроматозу, оскільки вітамін С підсилює всмоктування заліза в шлунково-кишковому тракті. Якщо ви не впевнені, перед прийманням порадьтеся з лікарем.

    Лікарська взаємодія

    Є думка, що щоденне вживання кофеїну знижує рівень вітаміну C в організмі. Рекомендуємо вам подумати про щоденне вживання добавок із вітаміном С. Крім того, рівень вітаміну С у крові знижується під час приймання пероральних стероїдів від хронічних хвороб (наприклад, переднізолону), а також у разі регулярного приймання лікарських препаратів, знижувальних кислотності шлункового соку.

    Рекомендоване дозування:

    Капсули/таблетки з вітаміном C — 250-2000 мг на день

    Порошок із вітаміном C — 250-2000 мг на день

    Жувальні пастилки з вітаміном C — 250-2000 мг на день

     

    Вітамін С, напевно, знають усі. Можливо, ви приймали його для боротьби з застудою. Можливо, використовували його для скорочення зморщок. Однак корисні властивості вітаміну C виходять далеко за межі цих сфер застосування.

    Вітамін C необхідний для росту та відновлення тканин організму, зокрема кісток, шкіри та кровоносних судин. Вітамін C не виробляється організмом, і його запаси мають щодня заповнюватися. Бувши потужним антиоксидант, вітамін С може боротися зі шкідливим впливом вільних радикалів, саме тому вживання вітаміну С пов'язують із профілактикою хвороб, як-от рак, катаракта та захворювання серця. Вітамін С може прискорити загоєння ран, підвищити імунітет і сприяти засвоєнню заліза.

    Для профілактики дефіциту вітаміну C рекомендована добова доза для курців становить 90 мг/добу для чоловіків і 75 мг/добу для жінок; для жінок, що курять — 125 мг/добу для чоловіків і 110 мг/добу для жінок. Як показали дослідження, для оптимального здоров'я корисно вживати не менш ніж 400 мг вітаміну С на добу. Насправді ж багато практикуючих лікарів радять вживати цей вітамін у дозуванні від 1000 мг на добу. Верхня межа добової норми споживання без ризику для здоров'я становить 2000 мг на добу.

    Інша назва вітаміну С — аскорбінова кислота. Аскорбінова кислота хоч і вважається слабкою кислотою, але не закислює організм. Насправді багаті на вітамін C продукти, навпаки, призводять до утворення лугу, оскільки в міру спалювання кислоти організмом залишається лужний кінцевий продукт. Проте кислотність однаково може впливати на шлунок у міру просування вітаміну C по шлунково-кишковому тракту. Тому, якщо ви уникаєте кислої їжі через чутливий шлунок (можливо, ви маєте захворювання шлунково-кишкового тракту, як-от кислотний рефлюкс або виразкова хвороба), — тоді вам треба вживати вітамін С у буферній (або буферизованій) формі.

    Буферизованим вітамін C стає у разі додавання до аскорбінової кислоти солі неорганічної кислоти. У результаті виходить речовина, резистентна до змін pH. Склад такого препарату найкращий для людей із чутливим ШКТ.

    California Gold Nutrition дає вам можливість вибору Під цим брендом випускаються й буферизовані, і небуферизовані добавки з вітаміном C у різних формах, зокрема капсул, жувальних ведмедиків і порошку.

    Особливо зручно вживати вітамін С у порошку: така форма препарату дає змогу легко коригувати дозування. Порошковий вітамін С добре додавати й до рецептів страв.

    Смузі з чорницею й лимоном

    Інгредієнти:

    • 1 склянка несолодкого мигдалевого молока
    • 1 склянка зелені на вибір
    • 1 мірна ложка порошку Вітамін С (или Buffered Gold C)
    • 1 ч. л. насіння чіа
    • 2 невеликі гілочки свіжої петрушки
    • 1 ст. л. мигдалевого олії або олії кеш'ю
    • 1⁄4 год. л. лимонної цедри
    • Сік з 1⁄8 середнього лимона
    • 1-11⁄2 склянки замороженої чорниці (11⁄2 склянки для густішого смузі)

    Приготування:

    1. Додайте перші вісім інгредієнтів у блендер і перемішайте до однорідної маси.
    2. Додайте заморожену чорницю та знову перемішайте.

    Ранкова вівсяна каша «Бадьорість»

    Інгредієнти:

    • 1 склянка несолодкого мигдалевого молока
    • 1/3 чашки вівсяних пластівців
    • 1 мірна ложка порошку Вітамін С (или Buffered Gold C)
    • 1 ст. л. молотого насіння льону
    • 1 ст. л. кокосової олії
    • 1/4 ч. л. кориці
    • 1 банан (не обов'язково)
    • 1 ч. л. кленового сиропу без добавок (необов'язково)
    • 1 ч. л. апельсинової цедри (не обов'язково)

    Приготування:

    1. Підігрійте вівсяні пластівці та мигдальне молоко в каструлі на плиті, поки рідина не вбереться.
    2. Додайте в каструлю насіння льону, корицю, кокосову олію та вітамін С у порошку.
    3. Перемішуйте до утворення однорідної маси та поки що не розтопиться кокосова олія.
    4. Зніміть із вогню.
    5. Подавайте на стіл у глибокій тарілці, прикрашеній апельсиновою цедрою, часточками банана або кленовим сиропом.
    Основні
    ВиробникCalifornia Gold Nutrition
    Країна виробникСША
    Форма випускуКапсули
    Кількість в упаковці60 шт.
    • Ціна: 240 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner